Olie

Parket- en meubelhardwaxolie geven een natuurlijke afwerking en worden gebruikt op parketvloeren, tafel- en keukenbladen en trappen.
Na doorharding geeft de olie een goede, mechanische bescherming en heeft het een goede, waterafstotende werking. Geoliede oppervlakken zijn bestand tegen normaal gebruik. Bij goede applicatie heeft het geoliede opp...

Parket- en meubelhardwaxolie geven een natuurlijke afwerking en worden gebruikt op parketvloeren, tafel- en keukenbladen en trappen.
Na doorharding geeft de olie een goede, mechanische bescherming en heeft het een goede, waterafstotende werking. Geoliede oppervlakken zijn bestand tegen normaal gebruik. Bij goede applicatie heeft het geoliede oppervlak een natuurlijke uitstraling. De olie dringt diep door in het hout, vult de nerven en de poriën en geeft, naast bescherming, ook behoud van elasticiteit van het hout.

Meubelolie geeft het hout een sterk geaccentueerde, karaktervolle uitstraling. Na het aanbrengen wordt de olie uitgepoetst. De meubelolie vult hierbij de nerven en poriën van het hout en geeft na oxidatieve droging een goed gesloten oppervlak. In het gebruik van het meubel is periodiek onderhoud nodig op de meest belaste plaatsen. Dit kan eenvoudig met meubelolie M worden gedaan, een op natuurlijke olie gebaseerd, oplosmiddelvrij product. Quartier levert hiervoor een complete onderhoudset.

Meer

Olie 

Subcategorieën

 • Buitenolie

  Natuurlijke olie voor binnen en buiten, geschikt als bescherming, ter verfraaiing en voor onderhoud.

  Deze olie is geschikt voor een houten terras, voor tuinmeubelen en voor andere houten oppervlaktes waarvan men het natuurlijke uiterlijk wil behouden. Houtsoorten waar deze olie geschikt voor is, zijn onder andere zacht- en hardhout, steigerhout, thermohout en druk-geïmpregneerd hout.

  De olie beschermt het hout tegen weersinvloeden, is water- en vuilafstotend, anti-slip en makkelijk te onderhouden. Het bevat geen biociden en fungiciden en is daardoor ook geschikt om te gebruiken op kinderspeelgoed.

 • Hardwax olie

  Parket- en meubelhardwaxolie geeft een natuurlijke afwerking en wordt gebruikt op parket vloeren, tafel- en keukenbladen, en trappen. Na doorharding geeft de olie een goede, mechanische bescherming en een goede waterafstoting. Geoliede oppervlakken zijn bestand tegen normaal gebruik. Bij een goede applicatie krijgt het geoliede oppervlak een natuurlijke uitstraling. De olie dringt diep door in het hout en de poriën en geeft naast bescherming ook behoud van elasticiteit van het hout.


  Klik hier voor: Aanvullende Gegevens en Verwerkingsvoorschriften

 • Invisible oil

  Klik hier voor: Aanvullende Gegevens en Verwerkingsvoorschriften

  Heeft u interesse in Invisible oil? Neem dan contact met ons op.

 • Parket olie

  Klik hier voor: Aanvullende Gegevens en Verwerkingsvoorschriften

  Heeft u interesse in Parketolie? Neem dan contact met ons op.

 • UV Olie

  Heeft u interesse in UV Olie? Neem dan contact met ons op.