Wij zijn gesloten in week 31 en 32 in verband met de vakantie. Bestellingen zullen vanaf 10 augustus weer verstuurd worden. Wij wensen u een fijne vakantie!


Quartier is gespecialiseerd in het op maat leveren van kleuren en afwerksystemen voor de meubel- en parketindustrie. Het merendeel van de producten wordt aangebracht op houten ondergronden en dient ter verfraaiing en bescherming.

Kleuren worden naar wens van de klant op maat geformuleerd. De formule wordt in onze database opgeslagen en kan vanaf 2,5 liter worden nageleverd via ons volautomatisch doseersysteem. Hiermee is de basis gelegd voor continuïteit en nauwkeurigheid.

Quartier levert aan de professionele markt, hierbij valt te denken aan meubelfabrieken, de interieurbouw, keukenbouw, jachtbouw en parketindustrie.

Middels deze website levert Quartier tegenwoordig ook een klein deel van haar assortiment aan particulieren. Kijk voor de aangeboden producten in onze shop. De in de shop getoonde prijzen zijn inclusief BTW.

De professionele klant kan voor meer informatie omtrent onze gehele productrange en prijzen telefonisch (053 - 431 2822) of via de mail (info@quartier.nl) contact met ons opnemen.