Zero Collectie

- Behoudt perfect de kleur en natuurlijke look van het hout
- Uitstekende vloei
- Hoge ecologische prestaties (volgens EN-71.3)
- Geurloos
- Sneldrogend
- Niet vergelend door UV absorberende additieven
- Geschikt voor interieur
- Makkelijk schoon te maken
- Milieuvriendelijk

Onze nieuwe generatie lakken bestaan uit unieke grondstoffen die wij geselecteerd hebben door middel van hun zeldzame functies en milieuvriendelijkheid.

Het afwerken van hout vereist een zorgvuldige planning om ervoor te zorgen dat het afgewerkte stuk er aantrekkelijk uitziet, goed presteert in dienst en voldoet aan de veiligheids- en milieueisen.

Samen met onze technisch adviseur en chemisch ingenieur zijn deze bovengemiddeld goede producten samengesteld. Deze producten hebben wij vervolgens laten testen in ons eigen laboratorium, waaruit blijkt dat zij exclusieve eigenschappen hebben zoals chemische weerstand en een extreem hoge slijtvastigheid. Eigenschappen die tot nu niet beschikbaar waren in de markt. Een nieuwe lak die is ontwikkeld met de meest vernieuwende technologieën, die revolutionair is in de wereld van houtafwerkingen en uiterst goed presteert in de elite markt.

Zero visible®

2-K water gedragen polyurethaan lak, heeft een stompmatte glans (< 3 GU) en laat door gebruik van innovatieve matteringsmiddelen de natuurlijke uitstraling van het onbehandelde hout intact. Optisch geeft de Zero Visible® een lichte waas en is daardoor het meest geschikt voor lichte houtsoorten. Het gebruik van speciaal ontwikkelde harsen zorgen voor een optimale UV bescherming, waardoor het hout minimaal tot niet verkleurt. Zero Visible® is ontwikkeld voor intensief gebruik.

Zero conservatief®

2-K water gedragen polyurethaan lak, heeft een stompmatte glans (< 3 GU) en laat door gebruik van innovatieve matteringsmiddelen de natuurlijke uitstraling van het onbehandelde hout intact. Optisch geeft de Zero Conservatief® een heldere waas en een lichte tekening van de nerf en is daardoor geschikt voor lichte als ook donkere houtsoorten. Het gebruik van speciaal ontwikkelde harsen zorgen voor een optimale UV bescherming, waardoor het hout minimaal tot niet verkleurt. Zero Conservatief® is ontwikkeld voor intensief gebruik.

Zero Magnum®

 2-K water gedragen polyurethaan lak, heeft een stompmatte glans (<3 GU) en laat door gebruik van innovatieve matteringsmiddelen de natuurlijke uitstraling van het onbehandelde hout intact. Optisch geeft de Zero Magnum® geen waas en is daardoor naast lichte houtsoorten bijzonder geschikt voor donkere en exotische houtsoorten. Het gebruik van speciaal ontwikkelde harsen zorgen voor een optimale UV bescherming, waardoor het hout minimaal tot niet verkleurt. Zero Magnum® is ontwikkeld voor intensief gebruik.

Zero Magnum® BLACK

2-K water gedragen polyurethaan lak, heeft een stompmatte glans (<3 GU). De toegepaste pigmenten zijn op basis van zuivere steenkool, waardoor er een intens zwarte kleur verkregen wordt.

Zero Magnum® OLD GREY

Zero Magnum® old grey

Zero Magnum® sand